Ferms Hypnos | Om ferms hypnos
227
page,page-id-227,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
IMGP1841

VISIONEN BAKOM FERMS HYPNOS

Min vision när jag startade Ferms Hypnos var och är fortfarande:

”Hypnos, för ett liv i världsklass.”

Mitt mål är att mina klienter ska känna sig som stjärnor i sina egna liv.

 

Människor i vår omgivning kan ha allt som vi tror är värdefullt men fortfarande vara olyckliga. För vad hjälper egentligen det materiella när insidan är trasig?

 

Jag kan inte hjälpa dig med det yttre i livet men tillsammans kan vi arbeta för att du ska känna dig trygg, älskad, självsäker och fri från negativa begränsningar.

 

Innan jag möter en klient reserverar jag alltid en stund där jag skriver ner på ett papper: Vad kan jag göra idag för att göra den här personens liv bättre? Utifrån den informationen klienten gett mig och med min empatiska förmåga analyserar jag mina personliga mål inför den kommande sessionen.

 

Kanske behöver klienten i samband med sitt rökavslut även förstärka sin självkänsla och lära sig stresshantering?

 

Min vision är att se helheten och inte bara problemen. Det som jag även vill fokusera på i mitt företag är det positiva tänkande.

 

Vi är ofta uppfostrade med negativa livsföreställningar. Jag vill med hjälp av breda perspektiv hjälpa klienten att göra sin målbild ännu mer positiv så att det inte endast blir något område som ändras utan jag strävar även att öka värdet på hela livet och alla dess sidor.

ferms-logo-vit
12801603_10208299020620610_7219779871351523898_n

VEM ÄR JAG?

Mitt namn är Michelle Ferm och jag driver sedan år 2014 Ferms hypnos.

 

Jag är född i Ekenäs men bor nu i Korsholm tillsammans med min sambo och två barn. Trots att min huvudsakliga mottagning är i Korsholm så reser jag regelbundet till andra orter i Svenskfinland för att ta emot klienter.

 

Psykologi och det mänskliga sinnet har alltid fascinerat mig. Resan till att utbilda mig till hypnoterapeut var krokig och  bland det bästa valet jag gjort.

 

Jag tror att min fördel som terapeut är att jag är uppmärksam och lägger märke till de små detaljerna i mina klienters livsberättelse samt att jag är empatisk och brinner för att hjälpa människor.

 

Jag håller mig ständigt uppdaterad inom det senaste kring hypnos och personlig utveckling för att kunna erbjuda mina klienter endast det bästa.

 

Privat tycker jag om friluftsliv och matlagning och jag försöker ständigt sätta en guldkant på vardagen.

 

Vad är det som gör mig lämpad som just din terapeut?

 

Att jag är öppensinnad, icke dömande och lägger ditt välmående i första hand skulle jag svara men det får du avgöra själv.

VILL DU UPPLEVA ETT FANTASTISKT HYPNOTISKT TILLSTÅND TILLSAMMANS MED MIG?