Ferms Hypnos | Boknings- och köpvillkor
424
page,page-id-424,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,columns-3,qode-product-single-tabs-on-bottom,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
Old concrete wall

FERMS HYPNOS BOKNINGS OCH KÖPVILLKOR

Villkoren är i kraft från och med den 01.09.2016 (uppdaterat 18.09.2016)

Ferms hypnos förbehåller rätten att ändra sina villkor. Kunden har dock rätt att innan sin beställning bekanta sig med de för tillfället gällande köp- och bokningsvillkoren. Vi reserverar oss för eventuella fel gällande priser och texter i webbutiken.

Bokningsvillkor

En bokning är alltid bindande.

Genom att göra en bokning förbinder du dig att dyka upp i utsatt tid och betala för sessionen.

Ferms hypnos behandlar enbart nyktra och icke påverkade personer. I fall du dyker upp påverkad på den bokade tiden debiteras full taxa.

Avbokningar och ombokningar

Om du behöver avboka eller omboka din session vänligen kontakta mig per telefon minst 24 timmar före sessionen.

Avbokningar som görs med mindre än 24 timmars varsel före sessionens start debiteras fullt pris. Om inte något annat överenskommits mellan den som bokat tiden och Ferms hypnos.

Ferms hypnos strävar efter att alltid vid ombokningar meddela med mer än 24 timmars varsel. Ferms hypnos bibehåller dock rätten att i akuta fall som t.ex. plötslig sjukdom att omboka med mindre än 24 timmars varsel.

Betalningsvillkor

Ferms hypnos erbjuder följande betalningsmetoder när det gäller hypnoterapisessioner: Förskottsbetalning, kontantbetalning och bank/kreditkortsbetalning.

Betalningstid via faktura ges endast i specialfall.

I webbshoppen erbjuder Ferms hypnos för tillfället endast betalningsmetoden banköverföring.

Leveranstider

Hypnos- och telefonterapi sessioner utförs på den tidpunkt som kunden och Ferms hypnos kommit överens om genom bokningen.

Ferms hypnos förbehåller sig rätten att avboka telefonterapi sessioner vars betalning inte kommit in på kontot före den överenskomna tidpunkten för leverans.

Distanskurser levereras senast 2-3 vardagar efter att betalningen för dem syns på Ferms hypnos konto.

Åldergränser

Ferms hypnos behandlar endast barn över 8 år. Är klienten under 18 år så sker behandling endast med vårdnadshavarnas samtycke.

Om du önskar få hjälp med ett barn som är under 8 år så erbjuder Ferms hypnos rådgivning till föräldrar. Råden och verktygen kan du själva använda tillsammans med ditt barn.

Licenser för distanskurser

Om du köper en distanskurs i webbshoppen så får du tillgång till en personlig licens som endast är för privat bruk.

Genom att köpa en distanskurs i webbshoppen godkänner du detta och förbinder dig att inte sprida kursen vidare.

Om du sprider kursen vidare och det uppdagas kan Ferms hypnos kräva skadestånd  för skadan som spridningen orsakat.

Returnering och ångerrätt

Distanskurser som köps via webbshoppen har ingen returnerings- eller ångerrätt. Detta eftersom det är digitala produkter och på grund av sin natur inte kan returneras.

Telefonterapi sessioner som köpts via webbshoppen kan ångras om Ferms hypnos inte hunnit behandla beställningen och förbereda sig på sessionen.

Har det gått så lång tid från beställningen att Ferms hypnos hunnit behandla beställningen och förbereda sig på sessionen så försvinner ångerrätten eftersom telefonterapin är en tjänst som skräddarsys för varje enskild klient.